Cine sunt?

edf

Oamenii citesc din ce în ce mai puțin așa că voi fi foarte scurtă și la obiect:

Mardale Angelina

Studenta la Universitatea din Strasbourg – LLCE Espagnol

Pasionată de scris

Călătoresc destul de des

Sunt un copil încă

 

 

Adevărul este că mai am foarte multe să învăț dar cred că de la fiecare om am de învățat ceva așa cum și voi la rândul vostru puteți învăța ceva de la mine.

Încă de mică am ascuns undeva în mine pasiunea pentru scris. Am foarte multe teorii și una dintre acestea este faptul că atunci când scriu nu sunt eu cea care scrie, ci memoria mea vizuală și auditivă. Uneori am impresia că mă conectez cu Universul și primesc de acolo fiecare cuvânt pe care trebuie să îl tastez.

Când recitesc ce am scris este ca o descoperire pentru mine și uneori chiar și eu mă minunez de ceea ce am scris. Nu e o joacă, e o pasiune care mă atrage mai mult decât un pui de somn.

Cred că alte teorii pe care le dețin le vei descoperi cândva la mine pe blog. Destul de des mi le exprim și pe Facebook așa că mă poți căuta și acolo.

PS Sunt foarte frumușică! Așa că te invit și pe INSTAGRAM să îmi vezi chipul de prințesă.

PPS Dacă ai citit și textul, dă-mi un like ca să mă asigur că există în lumea asta și oameni care citesc totul până la final!

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

APort

"Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Caragiale

Nevoie de noi

"Fă ce vrei, dar înainte pune-te în rândul celor care ştiu ce vor" Friedrich Nietzsche

%d blogeri au apreciat: