Claritate în culoare. Stări și anotimpuri.

Ți-am fost neclaritate pe retina și m-ai șters cu o lacrimă, dar m-ai pierdut cât eu curgeam pe obrazul tău și mă topeam spre buze. M-ai revăzut de atâtea ori, mereu sub altă formă, altă culoare și alt mesaj și ai înțeles că fac parte din universul imaginilor tale. Te-ai întrebat vreodată de ce nu vezi cu adevărat?

Nu m-ai privit în suflet și am fost și transparenta, eram doar o culoare în lumi de negru mat. Nu ți-am fost primăvara, nici tomna fără ploaie, am fost doar simplă lacrimă și suflet zbuciumat. Și când vedeai neclar, nu cautai culoare, știam ce mult te doare și nu te-am ajutat.

Acolo am stat o vară și am așteptat furtună, sperând să-mi dea pedeapsa ce-o am de îndurat, acum tu ești o statuie și victorios privești, iar eu sunt zburătoare și doar șoptesc povești.

23 de gânduri despre „Claritate în culoare. Stări și anotimpuri.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.