Dragostea doare dar încă te iubesc! 

Când te-am cunoscut nu credeam că este atât de ușor să mă îndrăgostesc de tine și nici nu mă așteptam să doară atât de tare. 

Alții ar spune că dragostea este un sentiment care te face fericit care te împlinește.  Pe mine mă împlinește acum doar amintirea clipelor petrecute împreună.  Credeam că eu sunt fericită.  Credeam că noi suntem bine așa și mi-am dat seama că în dragoste niciodată nu poți fi fericit .

În dragoste, toată lumea suferă,  varsă lacrimi, se spun cuvinte grele și se ajunge la momente în care fiecare o ia pe drumul său. 

Când te-am cunoscut era totul roz. Când te-am sărutat prima oară,  devenise totul ca o mare de lumină care ne ținea trezi în fiecare noapte. Când ti-am furat prima șoaptă am sperat să fie ca un urlet pe care oricine sa îl audă dar să nu îl înțeleagă. Am sperat. Am așteptat. Am depus acatiste. M-am rugat și în genunchi.

A fost momentul în care am simțit ca scara noastră nu urca.. stăteam pe o treaptă.  Tu urcai,  dar eu așteptam să vii și să mă tragi după tine. Nu ai venit și îmi era frica să urc. Cunoșteam doar ceea ce văzusem până atunci și am decis să cobor pentru ca voiam să fiu în siguranță.  Cat mai puteam să aștept pe o singura treapta?

Și totuși când am coborât am văzut pe fiecare treaptă construită de noi câte o amintire. Cate ceva,  un zâmbet,  o îmbrățișare, un sărut și o vorba bună. 

Cu cât am coborât mai mult, mi-am dat seama cât de departe ești și cât de mult ne-am înstrăinat. Și doar cu tine urcasem scările și doar cu tine știam drumul și aveam o frică să nu pierd amintirile în doi. 

Da. Dragostea ta mă doare. De fapt nu că mă doare, mă macină. Mă usucă dar îmi da și puterea să cred că este mai bine. Nu am știut și dacă as fi știut nu aș fi crezut pentru că aș fi sperat să fie bine.

Și tu de ce ai plecat? Atât de greu sa urci singur.. Atât de greu sa cobor singura. și totuși am rămas doi străini cu o durere pe care doar îndrăgostiții o cunosc. 

Încă te iubesc, dar mă doare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

lumière pour les âmes

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

%d blogeri au apreciat: