Cum să te desparți de oameni?

Un simplu „pa” ajunge….

Am terminat facultatea. 

Ultimul examen și poate că ultima oară când îi mai revăd pe unii dintre colegi. Ce era foarte tare la facultatea asta era că în total eram 6 studenți. . Atât de puțini și atât de îndepărtați unii de alții. Am plecat din examen și nu am mai așteptat pe nimeni. Oare ei m-ar fi așteptat pe mine dacă ar fi ieșit primii? Nu știu și nu îmi pasa, dar nu am făcut-o din răutate. 

 Am plecat pentru că:

1.imi este somn și vreau sa dorm de azi cam 3 zile fără oprire.

2. Despărțirile mă deprimă. 

Doar faptul că știam că se va termina și faptul că totuși am stat 3 ani lângă 5 oameni nebuni pe care acum nu îi voi mai vedea, mă cam enervează și în același timp îmi aduce aminte că trebuie să fac o alegere cu privire la viitorul meu și chiar nu știu pe ce cale să apuc. 

Dar cum spuneam.. despărțirea mă omoară și chiar dacă oamenii de care urmează să te despărți nu îți sunt dragi, tot aiurea este pentru că știi ca i-ai văzut atât de mult și că acum nu îi vei mai vedea. Eu de obicei plâng. De fapt nu plâng la orice, dar plâng la orice despărțire și nu vreau ca oamenii să vadă cum plâng eu ca o nebună în timp ce pe ei îi doare în cot. 

Poate că și de asta am scris articolul ăsta în care spun cât sunt de proastă. Pentru că eu chiar sunt proastă până și cu lucrurile mărunte.  

În fine. Am plecat. Dragi colegi am plecat fără să zic „pa” sau fără să îmi mai pese pentru că viața se schimbă și pentru că vouă nu v-ar fi păsat și eu m-aş fi consumat degeaba în timp ce voi ați fi râs de lacrimile mele crocodiliceşti. ..

Nu îmi mai pasă! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: