O poveste adevărată face cât o sută de basme!

Cu toții avem ceva de povestit.  Acel ceva care ori este o întâmplare neplăcută, ori este un moment care  ți-ai fi dorit să devină istorie, ori este chiar viața ta!

Se poate să fi fost timid sau poate doar nu ai găsit momentul să povestești ceea ce ți s-a întâmplat dar nu ai vrea ca nimeni să treacă prin ce ai trecut sau din contra,  ai vrea ca toată lumea să afle poveste ta pentru ca finalul este happy.​

M-am  gândit foarte mult la tine și de fapt la noi în general și cred că împreună am putea să scriem și să povestim povestea ta. De fapt este simplu!

Tu trimiți povestea ta detaliata, eu aleg fotografiile și mă ocup de corectare iar la final tu trebuie doar să te semnezi și să le trimiți și prietenilor să îți citească articolul. Poți să rămâi și în anonimat!
Cred că experiențele tale îi ajută și pe ceilalți să găsească o cale potrivită. Poate că așa ne putem ajuta.. viața ar fi mai frumoasă dacă am transmite povești.. 

Tot ce trebuie să faci este să mă contactezi pe: mardale.angelina@gmail.com sau pe Facebook, Instagram… hai împreună să transformam viața ta într-o poveste!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: