Oricât de mult aș vrea nu pot renunța la tine!

Te caut peste tot. Și chiar de nu te găsesc nicăieri în lumea asta mare, ești în mine în sufletul meu și nimeni nu poate să îmi ia asta!

Când te vedeam înainte pe strada mea credeam că ești un vis. Te-am iubit și te iubesc încă. Sau nu știu dacă iubirea asta este iubire sau doar obsesie pentru că mă gândesc la tine ca la un obiect de care să mă pot folosi.

Ești bărbatul viselor mele, sau poate ești doar o iluzie care se spulberă de fiecare dată când nu te găsesc în locul nostru preferat.

Cine este de vină? Eu, că m-am îndrăgostit ca o proastă sau tu că nu ai văzut iubirea asta? Cine este acum vinovatul în toată această poveste? Fata naivă care încă sufera după tine sau bărbatul ăla serios care nu a știut nici măcar o șansă să dea?

woman-1209072_1920

Am încă dubii! Nu știu dacă tu ești binele care îmi face rău. Nu înțeleg dacă acest rău este bun pentru mine. Nu că nu ai fi un om bun, dar doar prezența ta îmi face atât de mult rău. Sau mai degrabă absența ta îmi face rău pentru că acum îmi dau seama cât de mult îmi lipsești.

Cine poate să îmi spună de ce nu pot renunța la tine? Ai fi putut să mă lași măcar o dată să îți ating obrazul, ai fi putut măcar un singur moment să îmi spui că totuși putem încerca să facem ceva pentru relația asta pe care eu o vedeam perfectă.

Ce relație? Nici măcar nu ai fost al meu, dar eu am fost a ta mereu, eu am fost a ta pentru că mă gândeam la tine atunci când mă trezeam, atunci când mâncam, atunci când vorbeam cu ceilalți oameni.

Cât să mai sufăr după tine? De când ai plecat ar fi trebuit să mă simt mai bine, dar pe zi ce trece îmi dau seama că tu erai de fapt răul ce îmi făcea bine, tu erai meschinul ăla de se juca cu sufletul meu.

Te vreau înapoi! Întoarce-te! Nu pot renunța la tine pentru că renunțând la tine aș renunța la imaginarul din mine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: