Nu te mai gândi la el, e timpul să faci ceva pentru tine…

Chiar dacă te mai gândești la el și încă îl iubești, uneori ar trebui să te uiți în oglindă… Cine ești și ce ai făcut în viața asta pentru tine? De ce ești atât de bună și faci atâtea pentru un cineva care nu face nimic pentru tine?

Un simplu gest de bunătate ai putea face și pentru tine. Lasă-i pe ceilalți pentru un moment și încearcă să te gândești doar la tine. Acum tu ești cea mai importantă. Tu meriți tot și trebuie să te iubesti mai presus de toate. Trebuie să te respecți pentru că dacă nu o faci tu atunci nimeni nu poate să o facă.

Cineva cândva îmi spunea că sunt o egoistă, că fac totul doar pentru binele meu. Și acum mă gândesc și îmi dau seama cât de naivă am fost. Ce ar fi trebuit să fac? Să fac totul pentru răul meu? Sau să mă gândesc doar la binele altora și de mine să se aleagă praful?

De aia spun, iubește-te pentru că nimeni nu mai are timp să te iubească așa cum te poți tu iubi singură.

Ți-a luat poate tot ce aveai mai bun sau cel puțin așa credeai.. Dar ce ai mai bun este de fapt sufletul tău și pe ăla nu este niciun nimeni în stare să ți-l ia pentru că pentru a ajunge la sufletul tău trebuia să te iubească. Doar tu poți ajunge la el. Doar tu poți să te iubești așa cum meriți!

Cine este acest nimeni care încearcă să te fure? A crezut că are iubirea ta, că ți-a câștigat încrederea. Ce fraier! Și tu mai fraieră pentru că îl ajutai să te „cucerească”!

Azi cred că a venit timpul să te iubești așa cum nimeni nu o face pentru tine! Azi cred că a venit timpul să îți pierzi timpul cu tine, să faci ceva pentru tine pentru că nimeni nu știe să facă ce poți tu face pentru tine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: