Mi-e frică de el, chiar dacă îl iubesc…

Ți-a fost vreodată frică de un bărbat? Poate că nu sau poate că da, dar normalitatea spune că nu ar trebui să îți fie frică de nimeni. Mie îmi este frică de el.

Nu este un bărbat rău! Nu! Are un suflet „de catifea”! ZĂU! Este tare drăgăstos, este gentlmen, este sufletist, se ocupă de mine, se interesează de mine și cel mai important văd că mă iubește!

Problema este că îmi este frică de el. De ce? Pentru că nu am simțit niciodată ceea ce simt acum. Parcă doar gândul că îl văd sau că-l aud îmi transformă mațele în stadion de fotbal.

Și cum să nu îmi fie frică de el? Când văd ce poate face doar cu o scurtă atingere? Cum să nu mă tem de el când doar privirea lui ma topește pe viață? Și știu că nu ar trebui să îmi fie teamă de el, știu că nu ar trebui nici măcar de iubirea noastră să mă tem. Dar dacă acum are efectul ăsta asupra mea, mai târziu ce va fi?

Și chiar aș vrea să știu dacă și el se simte așa, dacă îi este frică de ceea ce este între noi. Vreau să știu dacă magnetul dintre noi doi ne atrage pe amandoi sau doar eu am impresia asta?

Acum ceva timp, când l-am cunoscut, nu credeam că poate exista un astfel de sentiment… nu îmi imaginam că există așa om pentru care să-mi pierd mințile, dar totuși mi-am dat seama că pentru el am doar sentimente profunde și că nu este tipul peste care să treci cu vederea.

M-a atras carisma lui, sufletul lui, dulcegăriile lui, felul lui de a răspunde responsabil la lucruri. Dar cred că și frica asta de el mă atrage și mai tare. Îl iubesc dar iubirea aici nu mai este un factor important. Doar frica ne mai unește…

Frica de iubire…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: