Ți-a promis și luna de pe cer…

Credeai că ești într-un basm. Ai fost tratată ca o regină. Erai foarte specială. Îți promitea orice. Chiar și luna de pe cer spunea că ți-o va oferi.

Acum trec anii și vrei doar să uiți. Vrei să-l uiți pe el, acest individ care îți promitea vise pe care niciunul nu ți le poate oferi.

Ai fost steaua lui pereche. Dar acum ești doar un nor negru pe cerul lui. Ai vrut să vezi cu el apusuri și răsărituri dar soarele în viața voastra apărea din ce în ce mai rar. Erau doar furtuni pe strada voastra.

L-ai iubit și te-a iubit dar acum uită-l. Uită și iartă pentru că asta este tot ce ți-a mai rămas de făcut. Așa ar trebui să facă și el. Să uite că exiști pentru că tot ceea ce îți făcea era doar o iluzie.

Vă certați și vă împăcați de mii de ori. Certurile poate erau inutile, dar târziu ți-ai dat seama că tu ești soarele iar el e luna. Voi nu puteți niciodată să fiți împreună. Credeai că sunteți un întreg dar târziu ți-ai dat seama că nu ai nevoie de cineva pentru a întregi sufletul tău mic.

El avea tot, tu aveai nimic. Și în loc să vă uitați unul la altul, priveați amândoi spre același univers negru și trist. În loc să te țină de mână atunci când existau frici, era prea interesat de el și de tine uita.

coffee-1846408_1920

Ai rămas doar o amintire pentru el. Dar pentru tine a rămas doar un cuvânt nespus. Acel „te iubesc” lipsea din scrisoarea lui de adio.

Nu te supăra, nu trebuie decât să privești înainte. Vei găsi altul, el va găsi o alta. Cheia sufletelor voastre și-a schimbat stăpânul. Este doar un moment trist în viața ta, poate și a lui.

Vei găsi un altul care să te trateze mai bine, care să te iubească mai mult și care să privească cu tine lumea ta. Unul care nu-ți va mai face promisiuni imposibile. Îți va spune doar că te iubește și te vei mulțumi cu asta.

Nu vei mai asculta minciunile nimănui.. Vei încerca să fii din nou caldă și iubitoare chiar dacă încerci să uiți trecutul. El va fii viitorul tău, nu ești fericită?

Zic să uiți cat mai repede trecutul. Iubește-l pe cel nou, care vine cu sufletul deschis să-ți curețe vechile răni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: