Coșmarul lui Adam…

Dacă ai visa în fiecare noapte același coșmar ce ai face? Ai suporta acest chin?

Și dacă coșmarul acela nu este doar un coșmar? Dacă acesta este o revelație? Sau poate face parte din trecutul tău?

Oare Adam va afla ce este acest coșmar?? Dacă vrei să afli abonează-te la blogul meu. Și pe pagina de Facebook a cărții poți afla mai multe.

https://www.facebook.com/femeiainviziunealuiadam/

Capitolul 1

„Eram pe vasul Eva când începuse furtuna și nu-mi doream decât să se oprească pentru că valurile erau din ce în ce mai mari. Eram pe mare și toți oamenii se agitau în jurul meu, eram incoerent și îmi doream să nu fi băut și ultimul pahar de coniac. Sunt diferit, mă și simt foarte diferit. Pot spune că nu sunt eu.  Se întâmplă în anul 1990. Am un bilet de călătorie în mână dar care nu este al meu. Toți sunt îmbrăcați neobișnuit dar uzi din cauza valurilor, iar eu alunecam. Nuuuu! Nuuu!!

-Trezește-te Adam!! Eram atras de vocea caldă a unei femei și mă țineam încă de balustrada vasului. Trezește-te! Și încă o dată i-am auzit glasul, eram încântat dar nu înțelegeam de ce nu ma pot opri din scufundare!

Deschid ochii și îi întâlnesc pe-ai ei, fata din tramvai pe care o seduceam cu privirea acum o săptămână. Olga era îmbrăcată cu rochiță verde de vară, imprimeul cu floricelele roșii îmi aducea aminte de ziua de Crăciun când împodobeam bradul. Nu știu de ce, dar era mult mai frumoasă decât în prima dimineață când am salutat-o prima oară. După câteva secunde în care încercam să îmi încălzesc privirea în razele soarelui mi-am dat seama că doar visasem. Același coșmar, dar mereu mă trezeam exact înainte ca vasul să se scufunde.

[…]

E duminică și după încă o oră de lenevit mi-am reamintit de același vis pe care îl am aproape în fiecare noapte. Nu cred în ghicirea viselor deși bunică’mea mereu dezleagă “taine” ale visului și încearcă să dea explicații despre ce reprezintă de fapt în viața reală acele lucruri. Andreea mereu apelează la ea în situații de genul și pare mereu încântată de răspunsurile bunicii chiar dacă în realitate eu cred că Buna le inventează.”

giant-510674_1920.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: