Ca să fii cu el, treci și prin foc…

Am cunoscut cândva o fetișcană îndrăgostită până peste cap, îndrăgostită de un nemernic care îi făcea zile amare. Era doar el în gândul ei. Și doar despre el vorbea, doar pe el îl visa, îl pusese pe un piedestal, nimeni nu putea să spună ceva rău de el.

El era un bărbat matur și arogant, un bărbat care privea femeia ca pe un obiect, iar ea nu era nici măcar un obiect pentru el, ea nici măcar nu exista în mintea lui.

Și totuși ca să fie cu el, a făcut orice. Și-a schimbat viața, prietenii, visele, motivele pentru care trăia. Acum el devenise tot ceea ce ea își dorea. Era o nebunie greu de descris, dar totuși ea îl iubea atât de mult încât ar fi făcut orice pentru el. Folosea mereu expresia „mi-aș da viața pentru el”.

Bărbatul se folosea de ea, și s-a folosit o zi, două, o lună, un an, până când fetița a devenit o femeie. Atunci când el a distrus-o pentru totdeauna, femeia și-a dat seama că niciun bărbat nu merită să îi facă asta, ca nici o mână de om nu poate să-i atingă sufletul.

Acea vânătaie chiar dacă a trecut cu timpul, a lăsat răni mult mai adânci în sufletul ei. De atunci și-a zis: „nu-l mai las să-mi facă rău, nu-l mai las să mă atingă. Trebuie să fiu puternică. Nimeni nu are dreptul să mă calce în picioare!”

woman-1585593_1920

Au trecut ani de atunci, a trecut timpul mai repede decât ar fi crezut, l-a uitat pe el și acum îi este bine. Este o femeie de succes. O femeie care știe ce vrea de la viață și care are alte vise, alte speranțe de la viață.

Nu mai crede în băieți buni care se transformă în bărbați răi. Nu mai crede în dragostea nimănui. Crede doar în ea și știe că așa ar trebui să facă orice femeie.

Viața ei a revenit la normal și știe că dacă nu ar fi fost el, ea nu ar fi trecut prin acest coșmar, dar în același timp datorită lui s-a trezit la realitate…

Fetițo, realitatea este cea pe care o vezi atunci când te trezești din acel vis roz, realitatea e atunci când te trezești dimineața din pat și petreci timp cu tine, este atunci când îți oferi singură cadouri și te iubești cum nimeni nu o poate face. Mai bine te-ai îmbrățișa singură decât să aștepți să fii îmbrățișată de un nimeni care pretinde a fi totul pentru tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

marryma.wordpress.com/

Îmi ard tălpile de la atâta dor...

Muzica care sapa

This WordPress.com site is the bee's knees

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

Vasile Cucu - Blog

Din dragoste de viaţă îmi cresc aripi! Blog Cucu Vasile

vorbebune

din movul gândurilor mele

Sweet & Nice things

Blog over: lifestyle,beauty,fashion en meer!

Incercari

de ginduri

Fosile şi pietre

Just another WordPress.com site

cartifaine

Taraba cartilor de altadata. Nerecomandat minorilor

%d blogeri au apreciat: