Am furat cartea unui barbat!

Bună dragilor!

De mult țin în mine un secret foarte foarte mare și azi vreau să recunosc!

Acum ceva timp am cunoscut un bărbat de care m-am îndrăgostit nebunește. Ei bine acest bărbat scria o carte și fiind prieteni, acesta mi-a dat cartea să o citesc. Din pacate nu m-am putut abține și mi-am însușit-o..Cartea care „ar fi scrisă de mine” este cartea lui de fapt dar ceea ce se întâmplă cu acest bărbat scrie foarte bine în carte. Nu pot să mai trăiesc în secret, acesta este adevărul, dar acum asta este cartea mea.. și mai jos puteți să citiți sinopsisul.

Oare am făcut bine că am furat-o?

Adam este  un visător care trăiește pentru a iubi o singură femeie, dar ca să ajungă să o iubească, se confruntă cu multe obstacole. Trebuie să înfrunte dragostea obsedantă a Olgai și în același timp realizează că viața este un infern muncind într-un birou lângă femeia pe care o place, își pune niște limite și este decis să le respecte.
Ea, Eva lui Adam sau Lia, este la prima vedere o simplă femeie, dar pentru care Adam ar face orice. Poate că iubirea lor nu ar fi atât de complicată dacă nu ar apărea în discuție și domnul S sau mai bine spus, cel care îl amenință și îl șantașează pe Adam.
¨Bărbații nu plâng.. “Un bărbat care plânge după o femeie, înseamnă că a realizat că aceea era femeia de care avea nevoie și pe care o căuta de atâta timp.”
Coșmarul care se repetă aproape în fiecare noapte, nu îi dă pace lui Adam, care caută cu disperare răspunsuri și indicii care să îl liniștească.
Și dacă doar asta ar fi problema lui, ar fi bine, dar în același timp are grijă de sora lui care trece printr-o perioadă grea.
Adam se hotărăște să plece de la biroul în care a lucrat atâția ani și decide să deschidă o cafenea în centrul vechi al Bucureștiului. Cafenea pe care speră să o aducă înapoi pe fata visurilor lui.
Va reuși Adam să se împace cu Eva lui, va afla cine este domnul S și de ce îl amenință? Ce viitor va avea Adam?

P.S: sinopsisul îmi aparține…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: