De ce am ales să fim diferiți?

cropped-554b1b25ae4d26d.jpg

O întrebare pe care nu ți-o pui, dar dacă îți este pusă ai încerca să găsești imediat răspunsuri. Nu este foarte ușor să fii diferit și niciodată nu vei fi în totalitate diferit, dar cel mai frumos lucru este acela că: tu chiar ÎNCERCI!

Multă lume m-a întrebat ce îmi doresc să fac în viață, mulți oameni au decis că întrebarea asta mi-o vor adresa când voi mai crește, am crescut și răspunsurile mele erau cam aceleași…

Când eram mică îmi doream să devin “musafir” , să fiu cunoscută de oameni și aceștia să mă invite în casele lor ca să mănânc toate alunele și fursecurile de pe masă, să beau și eventual să discut probleme de viață. Acum răspunsul meu nu este foarte diferit , deci da! Îmi doresc să fiu “musafir”, poate sub altă forma, dar asta vreau să fac și consider că nu mulți copii la vârsta de 7, 8 ani își doresc așa ceva, sau nu mulți știu ce își doresc pentru viața lor. Și acum la varsta de 20 de ani, probabil sunt câțiva rămași în urmă, care nu știu ce își doresc.

Poate puțin mă aflu și eu printre ei pentru că nu știu exact cum e treaba asta cu musafirul, dar știu că vreau să fiu cunoscută și invitată în anumite locuri unde să vorbesc cu oamenii despre orice…

Pentru asta mă consider diferită, dar cred că sunt diferită tocmai pentru raspunsul ăsta pe care l-am dat, încă incert și pentru alegerea mea nebună din copilărie care nu s-a schimbat încă.

Tu, probabil în copilărie îți doreai să faci anumite meserii și aș vrea să știu dacă, acum, la vârsta ta ai ajuns să faci ce îți doreai când erai mic…

Ești diferit?  Te consideri diferit? Eu cred că da! Ești diferit doar pentru că în momentul ăsta îmi citești mie blogul dar și pentru că ajungi să realizezi câte lucruri pe care ți le doreai și le visai când erai mic au devenit acum reale in viața ta.

Profită de felul în care ești și avansează în viață fără să te complici, alege lucrurile diferite si originale!

Spune: „Sunt diferit în felul meu!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: