Azi muncim, maine stam in pat

Un alt titlu ciudat pentru tine, dar după cum spuneam, dacă ești pe blogul meu trebuie să te obișnuiești cu titlurile sau articolele ciudate.

Vreau să vorbim despre muncă în articolul ăsta pentru că munca este cea care te hrănește, care îți face toate ”poftele„, îți plătește voyageul, îți oferă câteva clipe fericite, DAR cel mai trist lucru mi se pare atunci când ești liber, este weekend, nu te duci la birou, job sau serviciu, rămâi acasă pentru că vrei să îți petreci timpul cu familia, să ieși în oraș sau să te distrezi cu prietenii la un joc de table, însă nu poți să faci lucrurile pe care ți le-ai propus pentru că ești obosit, nu ai chef de viață și singurul prieten pe care îl vezi este patul…

Muncești în fiecare zi enorm pentru ceilalți și foarte puțin sau poate chiar deloc pentru tine. Acest lucru nu îți spune ceva? Nu te deranjează lucrul acesta? Și dacă nu te distrezi acum cât ești tânăr, atunci când vei mai avea timp?

Sunt sigură că lucrurile astea le știi deja, dar și mai sigură sunt că ai nevoie ca cineva să ți le repete mereu pentru a te motiva și a te incuraja să faci ceva sănătos cu viața ta…

Un job bine plătit nu este cea mai bună idee, decât atunci când orele de munca nu sunt mai multe față de orele de somn. DA! Somnul, importantă activitate pentru tine, dar cred că mai degrabă o activitate importantă pentru șeful tău pentru că el este cel care profită de energia ta.

Cred că cel mai bine ar fi să profiți mai mult de viața asta, pentru că este destul de scurtă și totuși clipele frumoase sunt cam rare. Probabil zici că exagerez pentru că normalul este să muncești și în weekend să te relaxezi stând la un film bun în compania pernelor…

Asta nu e viață!!!! Nu așa trebuie să trăiești! Și oricum, chiar dacă nu ai renunța la jobul tău aglomerat, să nu renunți niciodată la tine și la visele tale! Într-o zi visele se vor împlini!

Bref, vreau să știți că mă bucur nespus de mult că sunteți aici pe blog, vă mulțumesc pentru vizualizări și sper să fiți din ce în ce mai mulți , să formăm o comunitate de oameni care vor să își spună punctul de vedere! Vă pup!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

lumière pour les âmes

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

%d blogeri au apreciat: