Cum sa ai o viata noua?

Inca o întrebare bună care vine la pachet cu un răspuns mai greoi.

Primul lucru la care trebuie să ne gandim este: De ce ai nevoie de o viață nouă? De ce nu ești mulțumit de alegerile pe care le-ai făcut până acum? De ce regreți?

Păi hai că îți spun eu! Nu ești mulțumit pentru că nu te-ai realizat în carieră sau nu ți-ai format și tu o familie cu un baiețaș sau cu o fătucă sau poate că ai făcut toate lucrurile astea dar nu îți mai rămâne timp deloc pentru tine.

Ce vreau să spun este că oamenii de obicei vor o viață nouă pentru că nu se simt mulțumiți de ce au și vor ceva mai mult sau se gândesc mereu „Cum ar fi fost dacă eram filozof?” sau ” Dacă aș fi rămas la facultate oare acum eram și eu combinat/ă cu cineva?”

Nu râde!!! Frazele alea chiar există în viața unor oameni! Oameni care nu sunt mândrii de ei sau de ce au făcut și caută răspunsuri pentru câteva întrebări inutile.

Nu zic să începi o viață nouă, dar poți să schimbi mici amănunte din viața ta, poți renunța la amintirile neplăcute din trecut și în final poți să accepți prezentul și viitorul pentru că… ASTA-I REALITATEA!

Donc, RECAPITULĂM!!! N-ai nevoie de o viață nouă ca să te simți bine și să fii mulțumit cu viața pe care o ai, trebuie doar să schimbi ceva.

Sfatul meu: începe să-ți schimbi viziunea despre tine, privește-te cu ochi frumoși și ai incredere, cândva soarele răsare și pe strada ta! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

In a Love World

LOVE can rule the world

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

%d blogeri au apreciat: